Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Fugenerhof in Fugen. Appartement voor  personen in Fugen Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Fugenerhof in Fugen. Appartement voor personen in Fugen
Appartement Fugen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fugen

Appartement Fugenerhof Fugen

Appartement in Fugen

Wanneer je kiest voor een verblijf bij Appartementen Fugenerhof zul je de ultieme wintersportvakantie beleven. Alle appartement zijn ruim en verzorg ingericht en beschikken over een keuken met gezellige zithoek. Na het skien kun je lekker de sauna in duiken om even heerlijk te ontspannen. Met de skibus, die vlakbij het complex stopt, ben je zo in het mooie skigebied van Hochzillertal.

  • € 369
  • 4-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Fugen

Bergheim

Bergheim
vanaf 827,67 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Fugenerhof

Appartement Fugenerhof
vanaf 369 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Kostenzer

Appartement Kostenzer
vanaf 392 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Laimbock

Appartement Laimbock
vanaf 429 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Zirbenheim

Appartement Zirbenheim
vanaf 429 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.