Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Kostenzer in Fugen. Appartement voor  personen in Fugen Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Kostenzer in Fugen. Appartement voor personen in Fugen
Appartement Fugen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fugen

Appartement Kostenzer Fugen

Appartement in Fugen

Ga je deze winter naar Fugen met je gezin? Dan is Appartementen Kostenzer de plek voor je. Wanneer je hier je vakantie viert dan verblijf je vlakbij de Spieljochbahn-skilift en direct aan een leuke oefenweide. Je hoeft dus niet ver te lopen om met z'n allen een aan een fijne, actieve winterdag te beginnen. Je kunt aan het einde van de middag zelfs bijna helemaal terugskien naar je appartement.

De appartementen zijn ruim genoeg voor 4 of 6 personen, netjes ingericht en je kunt heerlijk in de zon zitten op uw eigen balkon of terras. De kleintjes kunnen iedere dag terecht in de 'Zwergerl Club' bij het Panoramarestaurant in Hochfugen en bij het bergstation van de Spieljochbahn: sneeuwpret gegarandeerd!

Tip:
Je ontvangt als gast van Appartementen Kostenzer 5% korting op je ski- of snowboardlessen bij Skischool Kostenzer.

  • € 392
  • 3-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Fugen

Bergheim

Bergheim
vanaf 827,67 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Fugenerhof

Appartement Fugenerhof
vanaf 369 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Kostenzer

Appartement Kostenzer
vanaf 392 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Laimbock

Appartement Laimbock
vanaf 429 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Zirbenheim

Appartement Zirbenheim
vanaf 429 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.