Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Laimbock in Fugen. Appartement voor  personen in Fugen Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Laimbock in Fugen. Appartement voor personen in Fugen
Appartement Fugen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fugen

Appartement Laimbock Fugen

Appartement in Fugen

Op een mooie locatie in het gezellige centrum van Fugen, liggen de studio's van appartementen Laimbock. Hier kun je genieten van een heerlijke wintersportvakantie. De studio's zijn eenvoudig maar netjes ingericht en beschikken naast een goed uitgeruste keuken over een keurige badkamer met bad of douche, toilet. De studio's hebben een perfecte ligging: in de directe omgeving vind je een bakker, supermarkt, winkels en restaurants en de skilfit vind je op 900 meter. De skibus stop op slechts 80 meter van het hotel en deze brengt je in een paar minuten naar de cabinelift van Fugen.

Een mooie dag op de lange latten kun je natuurlijk heerlijk afsluiten met een lekker drankje onderaan de piste. Maar ook in het centrum van Fugen is het in de middag gezellig druk op de terrassen. s' Avonds kun je in een van de restaurants in de buurt van Gasthof Laimbock genieten van een lekker Oostenrijks diner.

  • € 429
  • 2,5-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Fugen

Bergheim

Bergheim
vanaf 827,67 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Fugenerhof

Appartement Fugenerhof
vanaf 369 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Kostenzer

Appartement Kostenzer
vanaf 392 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Laimbock

Appartement Laimbock
vanaf 429 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Zirbenheim

Appartement Zirbenheim
vanaf 429 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.