Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Zirbenheim in Fugen. Appartement voor  personen in Fugen Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Zirbenheim in Fugen. Appartement voor personen in Fugen
Appartement Fugen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fugen

Appartement Zirbenheim Fugen

Appartement in Fugen

Direct naast de piste en op slechts 200 meter van de Spieljochbahn vind je Appartementen Zirbenheim. Appartementen Zirbenheim biedt je 2 gloednieuwe, ruime 3-kamerappartementen op een top locatie in Fugen. De appartementen zijn dit jaar nieuw ingericht en beschikken over 2 ruime slaapkamers en een luxe keuken. Het gezellige centrum van Fugen ligt op 750 meter afstand.

Een van de grote voordelen van Appartementen Zirbenheim is dat je bijna tot aan de deur kan terugskien. Dus na een dag op de piste, hoef je geen lift te nemen, maar ski je lekker terug naar je appartement. 's Avonds kun je een lekkere maaltijd bereiden in je eigen, goed uitgeruste keuken, maar in het centrum van Fugen vindt je ook veel gezellige restaurants, waar je kunt genieten van zowel internationale als typisch Oostenrijkse gerechten.

  • € 429
  • 4-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Fugen

Bergheim

Bergheim
vanaf 827,67 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Fugenerhof

Appartement Fugenerhof
vanaf 369 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Kostenzer

Appartement Kostenzer
vanaf 392 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Laimbock

Appartement Laimbock
vanaf 429 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Zirbenheim

Appartement Zirbenheim
vanaf 429 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.