Uitgebreide informatie over Appartement Bergheim in Fugen. Appartement voor 24 personen in Fugen Uitgebreide informatie over Appartement Bergheim in Fugen. Appartement voor 24 personen in Fugen
Appartement Fugen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fugen

Bergheim Fugen

Appartement in Fugen

Zeer centraal, aan de rand van het bekende Fugen in Zillertal, ligt huis Bergheim. De skibus stopt direct voor de deur en brengt u gratis binnen enkele minuten naar de skilift. Dit grote, vrijstaande huis (350 m2) bewoont u geheel alleen, privacy gegarandeerd! Het huis is eenvoudig doch gezellig ingericht en beslaat drie etages. In totaal zijn er maar liefst twaalf slaapkamers en vrijwel elke slaapkamer beschikt over een wastafel. Enkele slaapkamers op de tweede etage hebben een schuinaflopend plafond. In de grote woonkamer op de begane grond is voldoende plaats voor grote gezelschappen. Naast de woning bevindt zich het installatiebedrijf van de eigenaar. Tevens vindt u aan de zijkant van het huis een tuin met tuinmeubilair en barbecue waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Al met al een ideaal vakantieadres!

  • € 827,67
  • -sterren Appartement
  • 24 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking.com) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Fugen

Bergheim

Bergheim
vanaf 827,67 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Fugenerhof

Appartement Fugenerhof
vanaf 339,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Kostenzer

Appartement Kostenzer
vanaf 362,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Laimbock

Appartement Laimbock
vanaf 369,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Zirbenheim

Appartement Zirbenheim
vanaf 409,00 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.