Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Hubertus in Fugen. Appartement voor  personen in Fugen Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Hubertus in Fugen. Appartement voor personen in Fugen
Hotel Fugen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Fugen

Hotel Hubertus Fugen

hotel in Fugen

Hotel Hubertus in Fugen ligt in hartje Tirol. De skibus stopt direct bij het hotel en brengt u naar de piste. Na een sportieve dag op de piste geniet u in de sauna of van een van de andere wellnessfaciliteiten.

  • € 610,00
  • 3-sterren hotel
  • personen
Hotel Hubertus, hotel voor  personen in Fugen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Bizztravel) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer hotel Fugen

Hotel Schiestl

Hotel Schiestl
vanaf 815,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Hubertus

Hotel Hubertus
vanaf 610,00 EURO
Bekijk hotel

Sonne

Sonne
vanaf 550,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Malerhaus

Hotel Malerhaus
vanaf 699,00 EURO
Bekijk hotel

Aktiv- und Wellnesshotel Kohlerhof

Aktiv- und Wellnesshotel Kohlerhof
vanaf 610,00 EURO
Bekijk hotel


Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.