Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Malerhaus in Fugen. Appartement voor  personen in Fugen Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Malerhaus in Fugen. Appartement voor personen in Fugen
Hotel Fugen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Fugen

Hotel Malerhaus Fugen

hotel in Fugen

In het moderne viersterren Hotel Malerhaus ben je van alle gemakken voorzien. Zo verblijf je hier in een comfortabele kamer met een gezellig zitje en op je balkon kun je heerlijk in de zon zitten. De gratis Wi-Fi verbinding zorgt ervoor dat je gemakkelijk contact kunt onderhouden met het thuisfront. Voor een paar uurtjes helemaal voor jezelf bezoek je het mooie wellnesscentrum waar je vanuit de sauna een prachtig uitzicht hebt over de Spieljoch. Of trakteer jezelf eens op een vakkundige massage of schoonheidsbehandeling.

De ligging van het hotel is ook uitstekend: direct tegenover het treinstation en de skibussen die naar de verschillende liften van het Zillertal rijden stoppen voor de deur. Langs het hotel lopen ook enkele winterwandelpaden een aanrader voor wanneer je een dag iets anders wilt dan skien. Het diner wordt 's avonds geserveerd in de eetzaal 'Spieljochblick'. In het Italiaanse la carterestaurant van het hotel Il Pittore verwent de chefkok je graag met vers gemaakte pasta's en pizza's. Als afsluiting kun je lekker naborrelen in de bar terwijl je vast plannen maakt voor de volgende dag.

  • € 699,00
  • 4-sterren hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer hotel Fugen

Hotel Schiestl

Hotel Schiestl
vanaf 815,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Hubertus

Hotel Hubertus
vanaf 610,00 EURO
Bekijk hotel

Sonne

Sonne
vanaf 550,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Malerhaus

Hotel Malerhaus
vanaf 699,00 EURO
Bekijk hotel

Aktiv- und Wellnesshotel Kohlerhof

Aktiv- und Wellnesshotel Kohlerhof
vanaf 610,00 EURO
Bekijk hotel


Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.