Hotel Hochfugen. Bekijk alle hotelaanbiedingen in Hochfugen. Alle hotels in Hochfugen in een overzichtelijke lijst. Hotel Hochfugen. Bekijk alle hotelaanbiedingen in Hochfugen. Alle hotels in Hochfugen in een overzichtelijke lijst.

Hotel Hochfugen

Het is gelukkig vrij eenvoudig om een hotel in Hochfugen te boeken. Hieronder staat het reisaanbod van alle Nederlandse touroperators in Hochfugen. Zo kun je rustig het aanbod bekijken en een mooi hotel kiezen. Let goed op de verschillen tussen de aanbieders. Sommige wintersportvakanties worden namelijk verkocht met ontbijt, of juist zonder en andere met skipas, of juist all-inclusive. Shoppen loont zeker de moeite.
 • Hotel Hochfugen - Hotel Restaurant Giessenbach

  Hotel Restaurant Giessenbach

  Hotel in Hochfugen
  4-sterren.
  Het gerenoveerde 4-sterren Hotel Restaurant Giessenbach ligt aan de rand van Fugen, op ca. 1,5 km afstand en na ongeveer 2,4 km bereikt u de Spieljochbahn. Het centrum van Uderns bereikt u na ongeveer 800 m. Het ca. 4 km verderop gelegen skigebied Hochzillertal bereikt u gemakkelijk met de skibus die direct bij de accommodatie stopt. Het station Kapfing ligt ongeveer 200 m bij de accommodatie vandaan.

  Tot de faciliteiten van het comfortabele hotel horen een receptie, ...lees verder

  Meer informatie vanaf 789,00 EURO • Hotel Hochfugen

  Een hotel in Hochfugen zoek je eenvoudig en snel via Tiscover.at k Als je hieronder je de aankomst- en vertrek data van je vakantie invult, dan krijg je een uitgebreid overzicht van alle nog beschikbare hotels in Hochfugen.
  Dus vul hieronder de data in en bekijk de vrije hotelkamers in Hochfugen!