Hotel Fugen

Het aantal hotels in Fugen is beperkt. Als je dus op zoek bent naar een hotel in Fugen is het aan te raden om op tijd te boeken.
De meeste hotels liggen niet direct aan de piste van Fugen, maar met de gratis skibus of lopend ben je zo bij de pistes.

Hotel Fugen regelen via een reisorganisatie

Er zijn een aantal organisaties die hotels in Fugen aanbieden. Bijvoorbeeld Vrij Uit reizen en Jiba bieden hotels in Fugen aan.
In de onderstaande advertentie staan een aantal aanbieders van hotels in Fugen.Beschikbaar hotel in Fugen vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Fugen.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een hotel in Fugen boeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Fugen invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels in deze periode in Fugen.
Accomodatie in Fugen zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Fugen te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Fugen zoeken

Zo mooi is Oostenrijk

Fugen is een populaire bestemming in Oostenrijk. Maar dit land biedt veel meer mogelijkheden. Via onderstaande links bieden wij je nog veel meer informatie over Oostenrijk aan.

Hotel Grossarl Skigebied van Flachauwinkl Kaprun hotel

Hotels Mariapfarr

Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

VVV Fugen

Rotkreuzgasse 100
Fugen, Oostenrijk
Tel: +43 6477 8988
info@hochfugen-kaltenbach.nl