Kaltenbach

Kaltenbach is een klein dorpje op ruim 500 meter hoogte.

Wintersport in Kaltenbach

Kaltenbach is een geliefde wintersportbestemming. Vlakbij het dorp gaan de liften Hochzillertalbahn I, Hochzillertalbahn II en Hochzillertalbahn III. Deze liften brengen je naar 1800 meter. Waarvandaan je kunt skien tot wel 2500 meter.

Kaltenbach is voornamelijk gericht op sportieve skiers en gezinnen.
Een impressie van wintersport in Kaltenbach.


Accomodatie in Kaltenbach zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Kaltenbach te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Kaltenbach zoeken

Ontdek Oostenrijk

Oostenrijk is hard op weg om bij de top vijf vakantiebestemmingen ter wereld te gaan horen. En dat is niet voor niets want het land heeft zowel in de zomer als in de winter veel te bieden. Wil je meer weten over andere interessante delen van dit geweldig land. Klik dan op een van onderstaande knoppen.

Beste hotels in Samnaun Pisteplan Ried Biberwier skigebied

Hotels Mariapfarr

Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

VVV Kaltenbach

Rotkreuzgasse 100
Kaltenbach, Oostenrijk
Tel: +43 6477 8988
info@hochfugen-kaltenbach.nl