Sneeuwhoogtes in Fugen, alles over de pistes van Fugen
Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Fugen.

De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

De sneeuwhoogte is in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Fugen

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.


Accomodatie in Fugen zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Fugen te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Fugen zoeken

Iets anders dan Fugen?

Oostenrijk heeft veel te bieden. Je kunt er heerlijk zijn in de zomer en in de winter. Om onze bezoekers ook eens wat anders te laten zien, staan hieronder een aantal knoppen met informatie over Oostenrijk.

Alle hotels in Saalbach Alle hotels in Ischgl Appartement in Obergurgl

Hotels Mariapfarr

Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

VVV Fugen

Rotkreuzgasse 100
Fugen, Oostenrijk
Tel: +43 6477 8988
info@hochfugen-kaltenbach.nl