Sneeuwhoogtes in Hochfugen, alles over de pistes van Hochfugen
Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Hochfugen.

De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

De sneeuwhoogte is in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Hochfugen

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.


Accomodatie in Hochfugen zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Hochfugen te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Hochfugen zoeken

Meer in Oostenrijk

Het land doet er alles aan bij de top vijf vakantiebestemmingen ter wereld te gaan horen. Logisch want Oostenrjk heeft zowel in de zomer als in de winter veel te bieden. Wil je meer weten over andere interessante bestemmingen in Oostenrijk. Klik dan op een van onze tips!.

vakantiehuizen Ellmau Nauders hotels Hotel Zell am See

Hotels Mariapfarr

Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

VVV Hochfugen

Rotkreuzgasse 100
Hochfugen, Oostenrijk
Tel: +43 6477 8988
info@hochfugen-kaltenbach.nl