Webcams uit Hochfugen, Kaltenbach en Fugen. Alle webcamera's op een overzichtelijke pagina. Bekijk nu de actuele situaties op de webcams van Kaltenbach, Fugen en Hochfugen. Webcams uit Hochfugen, Kaltenbach en Fugen. Alle webcamera's op een overzichtelijke pagina. Bekijk nu de actuele situaties op de webcams van Kaltenbach, Fugen en Hochfugen.

Webcams Hochfugen, Kaltenbach en Fugen

Een van de leukste dingen om te doen is dagelijks te kijken of er al genoeg sneeuw ligt in het skigebiedHochfugen, Kaltenbach en Fugen. Om dit dagelijkse ritueel makkelijker te maken, hebben wij een pagina gemaakt waarop we alle webcams uit het skigebied op een rij hebben gezet.

De meeste webcams zijn beschikbaar gesteld door Feratel. Zij verzorgen ook dagelijks een serie webcambeelden voor de Belgische televisie. Iedere morgen kun je op Canvas kijken naar winterbeelden (of afhankelijk van het seizoen, zomer-, lente-, of herfstbeelden. Hier komen deze weercamera's ook met enige regelmatig voorbij.

Actuele webcams

Hieronder staan de actuele cams die beschikbaar zijn:

 • Webcam Fugen - Berg
 • Webcam Kaltenbach

 • Webcam Fugen - Berg  Webcam Skigebiet Fugen  Webcam Kaltenbach


  Webcam Kaltenbach  Hotel of appartement zoeken

  is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

  Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.