Het zeer goed uitgeruste appartementencomplex Abendstein bevindt zich in het stadsdeel Kapfing en ligt op ca. 2 km van het centrum Het zeer goed uitgeruste appartementencomplex Abendstein bevindt zich in het stadsdeel Kapfing en ligt op ca. 2 km van het centrum

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Hochfugen
Appartement Hochfugen

Het zeer goed uitgeruste appartementencomplex Abendstein bevindt zich in het stadsdeel Kapfing en ligt op ca. 2 km van het centrum van Fugen en de Spieljochbahn. Het is ca. 2,5 km tot het skigebied Hochzillertal. Direct bij het hotel bevindt zich een skibushalte en diverse inkoopmogelijkheden liggen op ca. 500 m afstand.

Tot de faciliteiten behoren een sauna, infraroodcabine en een Kneippbad (3 x per week gratis, van 17.00-20.00 uur). Gratis parkeerplaatsen zijn ook voorhanden.

  • € 409,00
  • 0-sterren Appartement
  • personen
Abendstein, Appartement voor  personen in Hochfugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Hochfugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.