Op een prachtige locatie in het plaatsje Fugenberg bevindt zich uw vrijstaande vakantiehuis. Wat direct opvalt is het magnifieke u Op een prachtige locatie in het plaatsje Fugenberg bevindt zich uw vrijstaande vakantiehuis. Wat direct opvalt is het magnifieke u

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Hochfugen
Appartement Hochfugen

Op een prachtige locatie in het plaatsje Fugenberg bevindt zich uw vrijstaande vakantiehuis. Wat direct opvalt is het magnifieke uitzicht over de omgeving. De volledig nieuwe vakantiewoning bevindt zich op de gehele eerste etage die u alleen bewoont. De ruime woning (100 m2) is verzorgd en modern ingericht. Vooral de aparte woonkeuken en de gezellige woonkamer (die u ook als derde slaapkamer kunt gebruiken) zijn hier een voorbeeld van. Vanaf het ruime balkon (klein terras) op het zuiden kunt u heerlijk in de zon genieten van het adembenemende uitzicht.

Op 200 meter van de woning bevindt zich een zomer- en winterrodelbaan en een kinderspeelplaats. Dat wordt dus heerlijk wandelen, moutainbiken of skien in de buurt! Het gezellige dorpje Fugen met al haar faciliteiten ligt op circa 3 km.

  • € 461,00
  • 4-sterren Appartement
  • 6 personen
Andrea, Appartement voor 6 personen in Hochfugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Hochfugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.