De gezellig ingerichte 3-sterren accommodatie Appart Montana bevindt zich midden in het skigebied van Fugen op ca. 1.500 m hoogte. De gezellig ingerichte 3-sterren accommodatie Appart Montana bevindt zich midden in het skigebied van Fugen op ca. 1.500 m hoogte.

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Hochfugen
Appartement Hochfugen

De gezellig ingerichte 3-sterren accommodatie Appart Montana bevindt zich midden in het skigebied van Fugen op ca. 1.500 m hoogte. Dankzij de ski-in, ski-out bent u 's ochtends de eerste op de piste en kunt in de avond afdalen tot aan de accommodatie. Het centrum van Fugen met inkoopmogelijkheden bereikt u na rond 12 km. Een langlaufloipe ligt op ca. 300 m afstand.

Tot de algemene faciliteiten van de accommodatie behoren een receptie, lift, Wi-Fi (incl.), ontbijtruimte, restaurant, bar, kinderspeelkamer en een fitnessruimte. In het wellnessgedeelte met sauna, stoombad, infraroodcabine en rustruimte (telkens incl.) kunt u na een dag op de piste heerlijk ontspannen. Een skiruimte met skischoenendroger voor uw materiaal evenals gratis parkeerplaatsen (volgens beschikbaarheid) zijn tevens aanwezig. Een parkeerplaats in de garage is tegen betaling mogelijk.

  • € 610,00
  • 3-sterren Appartement
  • personen
Appart Montana, Appartement voor  personen in Hochfugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Hochfugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.