Schattig vakantiechalet 'Anna' met een terras op het zuiden en de skibus direct voor de deur naar het skigebied SKI-Optimal Hochzi Schattig vakantiechalet 'Anna' met een terras op het zuiden en de skibus direct voor de deur naar het skigebied SKI-Optimal Hochzi

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Hochfugen
Appartement Hochfugen

Schattig vakantiechalet 'Anna' met een terras op het zuiden en de skibus direct voor de deur naar het skigebied SKI-Optimal Hochzillertal
Aan het begin van het bekende Zillertal bevindt zich net ten zuiden van Fugen-Hart het gemoedelijke dorpje Bruck. Op een heerlijke zonnige plek ligt dit vrijstaande chalet 'Anna'. De inrichting is gezellig en comfortabel. Je beschikt over een traditionele woonkamer, een kleine badkamer en een ruime slaapkamer op de eerste etage. Door het vele hout maakt het een gezellige en sfeervolle indruk. Naast het chalet bevindt zich de kleinschalige boerderij van de eigenaar. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en uiteraard een kijkje in de stallen nemen. Voor het chalet ligt een ruim terras op het zuiden. De skibus stopt vrijwel voor de deur en brengt je gratis naar het skigebied SKI-Optimal Hochzillertal.
Dit skigebied is een populair wintersportgebied in Oostenrijk wat voor zowel de beginnende als gevorderde wintersporter een waar walhalla is. Met ruim 88 kilometer aan pistes en moderne liften kun je hier mooie afdalingen maken, een terras pakken midden op de berg en de dag afsluiten met een gezellige apres-ski.

  • € 365,00
  • 3-sterren Appartement
  • 3 personen
Chalet Anna, Appartement voor 3 personen in Hochfugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Hochfugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.