Aan de rand van het centrum van Fugen ligt appartementenhuis Dorneuer. De skilift ligt op ruim 2 kilometer van dit appartement ver Aan de rand van het centrum van Fugen ligt appartementenhuis Dorneuer. De skilift ligt op ruim 2 kilometer van dit appartement ver

Dornauer

Appartement inclusief skipas in Fugen
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Fugen

Appartement inclusief skipas in Fugen

Aan de rand van het centrum van Fugen ligt appartementenhuis Dorneuer. De skilift ligt op ruim 2 kilometer van dit appartement verwijderd. De gratis skibus stopt bijna voor de deur van het complex. Het centurm van buurdorp Udens ligt op loopafstand van het appartement en heeft een aantal leuke restaurants en barretjes.

Het appartement heeft een gezellige woonkamer met open keuken. De keuken is modern uitgerust. Er zijn twee slaapkamers voor 3 personen. Er is 1 badkamer aanwezig in de woning.

De skipassen zijn bij de reissom inbegrepen. Parkeren kan bij appartement Dornauer gratis en voor de deur.

  • € 351
  • 3-sterren Appartement
  • personen
Dornauer, Appartement voor  personen in Fugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.