Appartement Helga is perfect voor stellen of voor een stel met een kind. Het knusse vakantieappartement lop slechts 400 meter afst Appartement Helga is perfect voor stellen of voor een stel met een kind. Het knusse vakantieappartement lop slechts 400 meter afst

Emberger

Knus appartement op loopafstand van de skilift
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Hochfugen

Knus appartement op loopafstand van de skilift

Appartement Helga is perfect voor stellen of voor een stel met een kind. Het knusse vakantieappartement lop slechts 400 meter afstand van de skilift (Spieljochbahn). De gratis skibus stopt hier ook nog eens prakstische voor de deur.

Het appartement is geschikt voor twee personen. Een kinderbedje kan op de slaapkamer bijgeplaatst worden (gratis). Het knusse appartement is sfeervol ingericht met een gezellige woonkamer met open keuken, een slaapkamer met veel houten elementen en een ruime badkamer. Het appartment beschikt over een balkon met prachtig uitzicht.

  • € 336,00
  • 3-sterren Appartement
  • 2 personen
Emberger, Appartement voor 2 personen in Hochfugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Hochfugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.