Dit appartement ligt in een traditionele woning (voormalig drogisterij) in het centrum van het charmante Kaltenbach. Vanaf hier zi Dit appartement ligt in een traditionele woning (voormalig drogisterij) in het centrum van het charmante Kaltenbach. Vanaf hier zi

Herzstuck Kaltenback

Charmant appartement in Kaltenbach centrum
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Kaltenbach

Charmant appartement in Kaltenbach centrum

Dit appartement ligt in een traditionele woning (voormalig drogisterij) in het centrum van het charmante Kaltenbach. Vanaf hier zijn alle faciliteiten op loopafstand.

Het appartementenhuis is een charmant, traditioneel huis. Appartement Herzstuck is in dezelfde stijl vormgegeven. Er zijn twee ruime slaapkamers in de vakantiewoning. De slaapkamers bieden slaapplaats aan vijf personen. Een babybedje kan daar eventueel nog aan toegevoegd worden.

Het appartement is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is tevens een skikelder met skischoenverwarming in de woning aanwezig. Parkeren kan hier gratis voor de deur.

Bij een verblijf in Herzstuck krijg je tevens 10% korting bij de plaatselijke skiverhuur.

  • € 525,40
  • 4-sterren Appartement
  • 5 personen
Herzstuck Kaltenback, Appartement voor 5 personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.