Appartement Horhager bevindt zich in de gelijknamige, fraai gelegen, woonboerderij. De boerderij ligt in Stumm, een gemeente horen Appartement Horhager bevindt zich in de gelijknamige, fraai gelegen, woonboerderij. De boerderij ligt in Stumm, een gemeente horen

Horhager

Schitterend Tiroler appartement in woonboerderij bij Kaltenbach
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Kaltenbach

Schitterend Tiroler appartement in woonboerderij bij Kaltenbach

Appartement Horhager bevindt zich in de gelijknamige, fraai gelegen, woonboerderij. De boerderij ligt in Stumm, een gemeente horende bij Kaltenbach. Vanaf hier is het 7 kilomter naar Kaltenbach. De gratis skibus stopt echter op loopafstand van de accommodatie en brengt je binnen enkele minuten naar de pistes van Hochzillertal.

In dit appartement is het heerlijk thuiskomen na een dag op de piste. Alles ademt wintersport en straalt rust uit. De frisse lucht, de verre uitzichten en het vele lichten hout en de traditionele houtkachel werken rustgevend. Er is een gezellige woonkeuken en een ruime slaapkamer met stapelbed en tweepersoonsbed.

Dit appartement is met name geschikt voor families. Parkeren kan voor de deur.

  • € 245,00
  • 3-sterren Appartement
  • 4 personen
Horhager, Appartement voor 4 personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.