Het gezellige Kosis Landhaus beschikt over 2 gezellige vakantiewoningen in een mooie en rustige omgeving net in het buitengebied v Het gezellige Kosis Landhaus beschikt over 2 gezellige vakantiewoningen in een mooie en rustige omgeving net in het buitengebied v

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fugen
Appartement Fugen

Het gezellige Kosis Landhaus beschikt over 2 gezellige vakantiewoningen in een mooie en rustige omgeving net in het buitengebied van Fugen. De skigebieden Hochfugen-Hochzillertal (ca. 7 km) en Spieljoch (ca. 950 m) bereikt u met een gratis skibus, die 5 min lopen bij de accommodatie vandaan stopt, of met de auto. Het centrum van Fugen ligt op een afstand van 1,6 km. Bij de algemene inrichting van het appartementencomplex horen een groot, overdekt terras alsmede een ski- en schoenenruimte. Per appartement is een parkeerplaats aanwezig.

  • € 529,00
  • 0-sterren Appartement
  • personen
Kosis Landhaus, Appartement voor  personen in Fugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.