Fugen ligt 46 km. ten noordoosten van Innsbruck. Dit huis ligt in het dorpsdeel Kapfing. Tal van sport-, ontspannings- en uitgaans Fugen ligt 46 km. ten noordoosten van Innsbruck. Dit huis ligt in het dorpsdeel Kapfing. Tal van sport-, ontspannings- en uitgaans

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fugen
Appartement Fugen

Fugen ligt 46 km. ten noordoosten van Innsbruck. Dit huis ligt in het dorpsdeel Kapfing. Tal van sport-, ontspannings- en uitgaansfaciliteiten vindt u binnen een straal van 10 km.. Het centrum van Uderns is slechts 1 km. verwijderd. De eigenaar laat u graag de activiteiten op zijn boerderij zien. Uw netjes en verzorgd ingerichte woning bevindt zich op de 1ste en 2e etage. Balkon op beide etages en tuin met tuinmeubelen en barbecue.

  • € 711,00
  • 3-sterren Appartement
  • 15 personen
Luxner, Appartement voor 15 personen in Fugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.