Appartement Luxner (voor 8 personen) ligt aan de rand van het gezellige centrum van Kaltenbach. Vanaf hier is de skilift op loopaf Appartement Luxner (voor 8 personen) ligt aan de rand van het gezellige centrum van Kaltenbach. Vanaf hier is de skilift op loopaf

Luxner

Eenvoudig appartement voor 8 personen
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Kaltenbach

Eenvoudig appartement voor 8 personen

Appartement Luxner (voor 8 personen) ligt aan de rand van het gezellige centrum van Kaltenbach. Vanaf hier is de skilift op loopafstand. En ook de supermarkt, restaurants en gezellige barretjes bereik je snel te voet.

Luxner is simpel en eenvoudig ingericht, zonder al te veel poespas. De meubelen en keuken zijn gedateerd, maar nog van prima kwaliteit en goed onderhouden. Er zijn drie slaapkamers aanwezig in het appartement. Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers en er is een slaapkamer met vier bedden. In de woonkamer is veel zitplaats en er is een eethoek bij de keuken.

Huis Luxner is voorzien van een skikelder met verwarming voor skischoenen. Parkeren kan gratis voor de deur.

  • € 606,00
  • 2-sterren Appartement
  • 8 personen
Luxner, Appartement voor 8 personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.