Ben je op zoek naar een traditioneel, landelijk en gezellig appartement op een rustige locatie? Dan is Appartement Michaela precie Ben je op zoek naar een traditioneel, landelijk en gezellig appartement op een rustige locatie? Dan is Appartement Michaela precie

Michaela

Traditioneel en landelijk appartment op rustige locatie
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Fugen

Traditioneel en landelijk appartment op rustige locatie

Ben je op zoek naar een traditioneel, landelijk en gezellig appartement op een rustige locatie? Dan is Appartement Michaela precies wat jij zoekt! Op 1 kilomter van Fugen ligt deze vrijstaande woning met appartementen.

De appartementen zijn landelijk en traditioneel ingericht, met veel Tiroler accessoires. Er is een woonkeuken met alle moderne apparatuur en een gezellige eethoek. Er zijn 3 ruime slaapkamers met comfortabele bedden. Ieder slaapkamers is voorzien van een eigen badkamer. Vanaf het balkon geniet je van een prachtig uitzicht over het omliggende landschap. Dit is genieten!

  • € 666,00
  • 3-sterren Appartement
  • 7 personen
Michaela, Appartement voor 7 personen in Fugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.