Landhuis Pfister ligt op een rustige plek in Kaltenbach, op een kilometer verwijderd van het knusse centrum. Hier geniet in je in Landhuis Pfister ligt op een rustige plek in Kaltenbach, op een kilometer verwijderd van het knusse centrum. Hier geniet in je in

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Kaltenbach
Appartement Kaltenbach

Appartement in Landhuis aan de rand van het centrum

Landhuis Pfister ligt op een rustige plek in Kaltenbach, op een kilometer verwijderd van het knusse centrum. Hier geniet in je in een oase van rust terwijl alle faciliteiten (restaurants, barretjes en de skilift) zich op loopafstand bevinden.

Appartement Pfister is geschikt voor 5 personen. De bedden zijn verdeeld over drie slaapkamers. De slaapkamers zijn allemaal sfeervol en liefdevol ingericht met veel hout. Er is een ruime woonkeuken met een gemoedelijke eethoek en complete keukeninrichting.

Parkeren kan kosteloos voor de deur.

  • € 559,39
  • 4-sterren Appartement
  • 5 personen
Pfister, Appartement voor 5 personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.