Op steenworp afstand van de skilift van het Hochzillertal, staat appartement Reisrachhof, een rustiek appartement in een tradition Op steenworp afstand van de skilift van het Hochzillertal, staat appartement Reisrachhof, een rustiek appartement in een tradition

Reisrachhof

Rustiek appartement in Kaltenbach nabij skilift
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Kaltenbach

Rustiek appartement in Kaltenbach nabij skilift

Op steenworp afstand van de skilift van het Hochzillertal, staat appartement Reisrachhof, een rustiek appartement in een traditionele woning. Na een dag op de piste, ski of board je terug tot aan de deur van je vakantieverblijf!

Appartement Reisrachhof is authentiek en liefdevol ingericht. De drie slaapkamers bieden plaats aan 6 gasten. De keuken is voorzien van een ruime, maar gezellige eethoek. De woning is voorzien van een skikelder met verwarmingselementen voor de skischoenen. Zo tref je je materiaal 's morgens droog aan.

Broodjesservice beschikbaar op bestelling. Parkeren kan gratis op het terrein bij het landhuis.

  • € 1085,28
  • 3-sterren Appartement
  • 6 personen
Reisrachhof, Appartement voor 6 personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.