Een ideale accommodatie voor een familie of vriendengroep! Dit mooie, ruime appartement voor 10 personen bevindt zich in een boerd Een ideale accommodatie voor een familie of vriendengroep! Dit mooie, ruime appartement voor 10 personen bevindt zich in een boerd

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fugen
Appartement Fugen

10 persoonsappartement inclusief skipas in Fugen

Een ideale accommodatie voor een familie of vriendengroep! Dit mooie, ruime appartement voor 10 personen bevindt zich in een boerderij op 3 kilometer buiten het centrum van Fugen. Hier vind je rust, privacy en ruimte op een rustige locatie. Hier ontbijt je met verse boerderijproducten! Je boekt deze accommodatie inclusief skipas.

Het appartement is verdeeld over twee etages in de boerderij. Er is een gemoedelijke woonkamer met eethoek en open keuken. De bedden zijnverdeeld over vier slaapkamers, waarvan sommige een schuin dak hebben (wat vrij laat loopt). Er zijn twee badkamers aanwezig en twee aparte wc's. Het geheel is traditioneel ingericht met veel hout. Parkeren kan hier voor de deur en is gratis.

  • € 373
  • 3-sterren Appartement
  • 10 personen
Untererhof, Appartement voor 10 personen in Fugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.