Op 300  meter van de Spieljochbaan ligt vakantiewoning Wetscher. De vakantiewoning ligt op eenrustige locatie buiten het centrum v Op 300 meter van de Spieljochbaan ligt vakantiewoning Wetscher. De vakantiewoning ligt op eenrustige locatie buiten het centrum v

Wetscher

Appartement bij de Spieljochbaan inclusief skipas
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Fugen

Appartement bij de Spieljochbaan inclusief skipas

Op 300 meter van de Spieljochbaan ligt vakantiewoning Wetscher. De vakantiewoning ligt op eenrustige locatie buiten het centrum van Fugen. De skibus brengt je in enkele minuten naar het grotere skigebied Hochfugen - Hochzillertal. Skipassen zijn de bij reissom inbegrepen.

Er is een moderne woonkamer met comfortabele zithoek, voorzien van een slaapbank. De woonkamer is voorzien van gezellige eethoek met open keuken. Er zijn drie slaapkamers, allemaal met twee persoonsbed. De twee badkamers zijn uitgerust met een douche en wc.

Er is een parkeergarage aanwezig bij de woning. Hierin is voor een auto een plaats gereserveerd.

  • € 373
  • 3-sterren Appartement
  • 6-8 personen
Wetscher, Appartement voor 6-8 personen in Fugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.