Gemoedelijk pension op ca. 500m van de Spieljochbaan, waar beginners en kinderen de eerste kneepjes van het skien leren kennen. He Gemoedelijk pension op ca. 500m van de Spieljochbaan, waar beginners en kinderen de eerste kneepjes van het skien leren kennen. He

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Fugen
Hotel Fugen

Gemoedelijk pension op ca. 500m van de Spieljochbaan, waar beginners en kinderen de eerste kneepjes van het skien leren kennen. Het gezellig Oostenrijks ingerichte pension is een prima plek om je wintersportvakantie te vieren. En Fugen? Top voor de apres-skier, maar ook zeer kindvriendelijk. De Zillertaler Superskipas is inclusief in de prijs. Hiermee kun je niet alleen skien in Fugen, maar ook in Mayrhofen en Gerlos. Dus pak je auto en verplaats je een dagje naar een van de andere dorpen in het Zillertal.

  • € 802,00
  • 2-sterren Hotel
  • personen
Christina, Hotel voor  personen in Fugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.