De gezellige 4-sterren accommodatie Ferienhotel Hoppet bevindt zich in het plaatsje Hart im Zillertal en op ca. 3 km van Fugen en De gezellige 4-sterren accommodatie Ferienhotel Hoppet bevindt zich in het plaatsje Hart im Zillertal en op ca. 3 km van Fugen en

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Fugen
Hotel Fugen

De gezellige 4-sterren accommodatie Ferienhotel Hoppet bevindt zich in het plaatsje Hart im Zillertal en op ca. 3 km van Fugen en de berglift Spieljochbahn. De skibus stopt op ca. 50 m van de accommodatie en brengt u naar de skigebieden Hochfugen (ca. 17 km) en Hochzillertal/Kaltenbach (ca. 8 km).

Het comfortabele hotel wordt gekenmerkt door een familiaire sfeer en bestaat uit twee accommodaties. De gasten staan een receptie, een lobby, twee liften, Wi-Fi, twee eetzalen, een Stuberl, een Stuberl met open haard, een kinderspeelkamer en een verwarmde skiruimte met skischoendrogers ter beschikking. Gratis parkeerplaatsen staan tevens ter beschikking.

Het verzorgde , ca. 600 mē grote wellnessgedeelte beschikt over een overdekt zwembad, een stoombad, een Finse sauna, een vitaalsauna, een aromabad, verwarmde ligstoelen, belevenisdouches en een rustruimte (openingstijden: zwembad: 7 - 22 uur, saunagedeelte: 16 - 19 uur). Solarium en hydrojetmassages zijn tegen betaling mogelijk.

  • € 709,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen
Ferienhotel Hoppet, Hotel voor  personen in Fugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.