Het comfortabele 4-sterren Ferienhotel Platzlhof ligt in Ried, op ca. 400 m van het centrum. De gratis skibus stopt direct voor de Het comfortabele 4-sterren Ferienhotel Platzlhof ligt in Ried, op ca. 400 m van het centrum. De gratis skibus stopt direct voor de

Ferienhotel Platzlhof

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Kaltenbach

Het comfortabele 4-sterren Ferienhotel Platzlhof ligt in Ried, op ca. 400 m van het centrum. De gratis skibus stopt direct voor de deur en rijdt regelmatig naar de op 1,5 km gelegen berglift Hochzillertal. Een langlaufloipe bereikt u na rond 2 km.

De in 2018 deels gerenoveerde accommodatie beschikt over een receptie en kluis, lift, Wi-Fi, verblijfsruimte, restaurant, huisbar, Jagerstuberl, speelkamer, skiruimte met skischoendrogers, serre en terras. Gratis parkeerplaatsen zijn evenals voorhanden

Het verzorgde wellnessgedeelte "Wohlfuhlplatzl" biedt een verwarmd buitenzwembad, Finse sauna, biosauna, buitensauna, whirlpool, stoombad met kleurlichttherapie, zoutwaterstoombad, infraroodcabine, rustruimtes met waterbedden, meditatiemuziek, effectvuur en verse-lucht-grot alsmede een verfrissingsruimte met thee- en sapbar en verse appels. Een solarium, massages en beautybehandelingen zijn tegen betaling mogelijk.

Bovendien krijgt u gratis de gastenkaart "Erste Ferienregion im Zillertal". Hiermee krijgt u kortingen op verschillende vrijetijdsactiviteiten in de regio, zoals korting op de toegang tot het Klimcentrum Zillertal en vele meer (wijzigingen onder voorbehoud, zie info ter plaatse).

  • € 889,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen
Ferienhotel Platzlhof, Hotel voor  personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.