Het goed geleide 4-sterren Hotel Alpina ligt in Ried, ca. 300 m van het centrum en ca. 1,5 km van de gondelbaan in Kaltenbach. De Het goed geleide 4-sterren Hotel Alpina ligt in Ried, ca. 300 m van het centrum en ca. 1,5 km van de gondelbaan in Kaltenbach. De

Hotel Alpina

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Kaltenbach

Het goed geleide 4-sterren Hotel Alpina ligt in Ried, ca. 300 m van het centrum en ca. 1,5 km van de gondelbaan in Kaltenbach. De skibus stopt direct voor de deur (vertrektijden zie ter plaatse). De toegang tot de langlaufloipe ligt op ongeveer 100 m.

Het hotel beschikt over een inkomsthal met receptie en zitmogelijkheden, lift, Wi-Fi, verblijfsruimte, ontbijtruimte, eetzaal, restaurant, stuberl, wijnkelder, de bar "Pina's", kinderspeelkamer, terras en een ski- en schoenenruimte voor uw uitrusting. Gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage (tegen betaling) zijn aanwezig.

Verder staan u een wellnessruimte (14:30 - 20:30 uur, openingstijden onder voorbehoud) met zwembad inclusief geintegreerde whirlpool, biosauna, Finse sauna, blokhutsauna, rustruimte, infraroodcabine, belevenisdouches, Kneipp-bad, aroma-stoombad en de fitnessruimte gratis ter beschikking. Er wordt eveneens een speciaal weekprogramma (zie informatie in het hotel) met bijvoorbeeld een rodelavond, ochtendwandeling of stretching aangeboden. Het solarium en massages kunt u tegen betaling boeken.

Bovendien ontvangt u gratis de gastenkaart "Erste Ferienregion im Zillertal", waarmee u kortingen op diverse vrijetijdsaanbiedingen in de regio ontvangt ( wijzigingen en beperking van de aanbiedingen onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).

Kamers
De gezellig ingerichte kamers zijn uitgerust met bad of douche/wc, sat-tv, telefoon, radio, kluis, fohn, cosmeticaspiegel en balkon of terras.

  • € 789,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen
Hotel Alpina, Hotel voor  personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.