In hotel Crystel in Fugen beleef je een wintersport van topklasse. Het hotel ligt direct aan de piste, dus aan het einde van de da In hotel Crystel in Fugen beleef je een wintersport van topklasse. Het hotel ligt direct aan de piste, dus aan het einde van de da

Hotel Crystal

Luxe verblijf op basis van halfpension inclusief skipas
Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Fugen

Luxe verblijf op basis van halfpension inclusief skipas

In hotel Crystel in Fugen beleef je een wintersport van topklasse. Het hotel ligt direct aan de piste, dus aan het einde van de dag ski je tot aan de deur.

Na een dag op de piste kom je helemaal tot rust in de geweldige spa in het hotel. De keuken van het hotel staat in de hele omgeving bekend en twee maar per dag kan je in het restaurant genieten van de heerlijke kookkunsten. OOk een skipas is bij de prijs inbegrepen. Dit wordt een vakantie om nooit meer te vergeten!

  • € 859,00
  • 4,5-sterren Hotel
  • personen
Hotel Crystal, Hotel voor  personen in Fugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.