Het Hotel Landhaus Rissbacherhof bevindt zich aan de rand van het plaatsje Stumm, ca. 900 m van het centrum. De skibus stopt direc Het Hotel Landhaus Rissbacherhof bevindt zich aan de rand van het plaatsje Stumm, ca. 900 m van het centrum. De skibus stopt direc

Hotel Landhaus Rissbacherhof

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Kaltenbach

Het Hotel Landhaus Rissbacherhof bevindt zich aan de rand van het plaatsje Stumm, ca. 900 m van het centrum. De skibus stopt direct voor de deur en brengt u naar de 3 km verder gelegen gondelbaan Hochzillertal in Kaltenbach. De toegang tot de langlaufloipe is na ongeveer 100 m mogelijk.

Het landhuis behoort tot het nabijgelegen 3-sterrenhotel Rissbacherhof waarvan de faciliteiten met receptie, lift, lounge, Wi-Fi (in het restaurant en aan de bar), eetzaal/ontbijtruimte, restaurant, stube, bar alsmede skiruimte met skischoendroger ook gebruikt kunnen worden. Bovendien is er tegen betaling een solarium en een infraroodcabine ter beschikking. Gratis parkeerplaatsen staan eveneens ter beschikking en verder kunt u tegen betaling gebruik maken van de parkeergarage.

  • € 619,00
  • 0-sterren Hotel
  • personen
Hotel Landhaus Rissbacherhof, Hotel voor  personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.