Het gerenoveerde 4-sterren Hotel Restaurant Giessenbach ligt aan de rand van Fugen, op ca. 1,5 km afstand en na ongeveer 2,4 km be Het gerenoveerde 4-sterren Hotel Restaurant Giessenbach ligt aan de rand van Fugen, op ca. 1,5 km afstand en na ongeveer 2,4 km be

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Hochfugen
Hotel Hochfugen

Het gerenoveerde 4-sterren Hotel Restaurant Giessenbach ligt aan de rand van Fugen, op ca. 1,5 km afstand en na ongeveer 2,4 km bereikt u de Spieljochbahn. Het centrum van Uderns bereikt u na ongeveer 800 m. Het ca. 4 km verderop gelegen skigebied Hochzillertal bereikt u gemakkelijk met de skibus die direct bij de accommodatie stopt. Het station Kapfing ligt ongeveer 200 m bij de accommodatie vandaan.

Tot de faciliteiten van het comfortabele hotel horen een receptie, Wi-Fi, lift, verblijfsruimte, ontbijtruimte, restaurant, bar en een skikelder met skischoendrogers. Parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid gratis aanwezig.

  • € 789,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen
Hotel Restaurant Giessenbach, Hotel voor  personen in Hochfugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Hochfugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.