Het 3-sterren hotel Rissbacher ligt aan de rand van het stadsdeel Stumm, op ca. 800 m afstand van het centrum. Een skibus stopt vo Het 3-sterren hotel Rissbacher ligt aan de rand van het stadsdeel Stumm, op ca. 800 m afstand van het centrum. Een skibus stopt vo

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Kaltenbach
Hotel Kaltenbach

Het 3-sterren hotel Rissbacher ligt aan de rand van het stadsdeel Stumm, op ca. 800 m afstand van het centrum. Een skibus stopt voor de deur van de accommodatie en brengt u naar de gondel Hochzillertal, rond 2,5 km verderop in Kaltenbach (dienstregeling zie informatie ter plaatse). Het station van de Zillertalbahn is te voet binnen 8 minuten bereikbaar. Een langlaufloipe bereikt u na rond 100 m.

De accommodatie met Tiroler sfeer bestaat uit het hoofdgebouw Gasthof Rissbacherhof en het bijgebouw Hotel Rissbacher, die ondergronds met elkaar zijn verbonden.

Tot de faciliteiten behoren een receptie met kluis, lobby met zithoek en open haard, lift, eetzaal, -la-carte restaurant, een gezellige hotelbar, een Stuberl, Wi-Fi en een kinderspeelkamer. Tegen betaling kan gebruik worden gemaakt van een infraroodcabine en solarium. Een verwarmde skiruimte, gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage (tegen betaling en volgens beschikbaarheid) zijn tevens voorhanden.

  • € 649,00
  • 3-sterren Hotel
  • personen
Hotel Rissbacher, Hotel voor  personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.