Midden in het bruizende centrum van Fugen ligt dit fijne en geliefde hotel. De skibus stopt hier voor de deur en brengt je binnen Midden in het bruizende centrum van Fugen ligt dit fijne en geliefde hotel. De skibus stopt hier voor de deur en brengt je binnen

KOSIS Sports Lifestyle

Luxe hotel in centrum van Fugen inclusief skipas
Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Fugen

Luxe hotel in centrum van Fugen inclusief skipas

Midden in het bruizende centrum van Fugen ligt dit fijne en geliefde hotel. De skibus stopt hier voor de deur en brengt je binnen een paar minuten naar de sklift.

Hotel KOSIS is volledig gerenoveerd en straalt een luxe en moderne sfeer uit. Alles klopt en je zult je hier direct op je gemak voelen. Er zijn twee persoonskamers en driepersoonskamers te boeken, maar een gezin met twee kinderen kan hier prima terecht met een extra bijzet bedje. Tijdens een verblijf in hotel KOSIS zal het je aan niks ontbreken. Je verblijft hier op basis van halfpension (ontbijt en 4 gangen diner zijn bij de prijs inbegrepen). Het hotel beschikt over verschillende sauna's, fitnessfaciliteiten en een solarium. De skipas is bij de boekingsprijs inbegrepen.

  • € 1042,00
  • 3-sterren Hotel
  • personen
KOSIS Sports Lifestyle, Hotel voor  personen in Fugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.