KOSIS Sports Lifestyle hotel is gelegen midden in het centrum van Fugen met de skibushalte voor de deur. Het hotel heeft ook volle KOSIS Sports Lifestyle hotel is gelegen midden in het centrum van Fugen met de skibushalte voor de deur. Het hotel heeft ook volle

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Fugen
Hotel Fugen

KOSIS Sports Lifestyle hotel is gelegen midden in het centrum van Fugen met de skibushalte voor de deur. Het hotel heeft ook volledig gerenoveerde kamers, ofwel DeLuxe kamers. Na een dag skien kun je hier heerlijk genieten van de sauna of het solarium. Ook kun je de thermale baden van het Erlebnistherme Zillertal zijn bezoeken.

  • € 1042,00
  • 3-sterren Hotel
  • personen
KOSIS Sports Lifestyle, Hotel voor  personen in Fugen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Fugen is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.