Het door een familie gerunde 3-sterren gastenhuis Braunegger ligt ongeveer 250 m bij het centrum van Stumm vandaan. Het skigebied Het door een familie gerunde 3-sterren gastenhuis Braunegger ligt ongeveer 250 m bij het centrum van Stumm vandaan. Het skigebied

Gastehaus Braunegger

Of bekijk het volledige overzicht: Pension Kaltenbach

Het door een familie gerunde 3-sterren gastenhuis Braunegger ligt ongeveer 250 m bij het centrum van Stumm vandaan. Het skigebied van Kaltenbach (bergbaan Hochzillertal) ligt op ca. 1,5 km van de accommodatie en de skibus stopt tegenover van de accommodatie. Het station van de Zillertalbahn in Kaltenbach ligt ongeveer 1 km van de accommodatie af.

De gezellig ingerichte accommodatie beschikt over een ontbijt- en verblijfsruimte, lift, Wi-Fi, verblijfsruimte en een skikelder. Parkeerplaatsen staan tevens gratis ter beschikking.

  • € 449,00
  • 3-sterren Pension
  • personen
Gastehaus Braunegger, Pension voor  personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.