De goed geleide accommodatie Schmiedhof ligt in Stumm, op ongeveer 700 m van het centrum. De skibushalte ligt bij de accommodatie De goed geleide accommodatie Schmiedhof ligt in Stumm, op ongeveer 700 m van het centrum. De skibushalte ligt bij de accommodatie

Schmiedhof

Of bekijk het volledige overzicht: Pension Kaltenbach

De goed geleide accommodatie Schmiedhof ligt in Stumm, op ongeveer 700 m van het centrum. De skibushalte ligt bij de accommodatie en de skiliften in Kaltenbach bereikt u na ongeveer 3 km (gondelbaan Hochzillertal). De dichtstbijzijnde langlaufloipe bereikt u na ca. 500 m.

Bij de algemene uitrusting van de gezellige accommodatie horen een receptie met kluis, Wi-Fi, ontbijtruimte, restaurant, bar en stube, een eigen pizzeria, skiruimte, skischoenendroger, terras en gratis parkeerplaatsen (volgens beschikbaarheid). Parkeerplaatsen in de garage zijn op aanvraag beschikbaar.

  • € 599,00
  • 0-sterren Pension
  • personen
Schmiedhof, Pension voor  personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.