De bus naar Kaltenbach. Wij hebben voor je uitgezocht welke mogelijkheden er allemaal zijn om met de bus naar Kaltenbach te reizen. De bus naar Kaltenbach. Wij hebben voor je uitgezocht welke mogelijkheden er allemaal zijn om met de bus naar Kaltenbach te reizen.
bus Kaltenbach

DIRECT PRIJZEN ZIEN

De Buspendels al vanaf 89 EURO.

Meer informatie..

De bus naar Kaltenbach

De bus is een snelle en comfortabele manier om op wintersport naar Kaltenbach te gaan.Er zijn slechts twee organisaties die losse busreizen naar Kaltenbach aanbieden: Alle andere aanbieders van de bus naar Kaltenbach kopen hun reizen in bij bovenstaande organisaties. Het loont dus om voornamelijk bij deze organisaties te kijken, aangezien zij doorgaans de laagste tarieven hanteren.

Busreis Kaltenbach

Busreizen naar Kaltenbach vanuit Nederland

Interbus biedt busreizen naar Kaltenbach aan. De touringcars van interbus zijn luxe uitgerust en onder meer voorzien van een minibar, waar je koffie, thee, soep en frisdrank kunt krijgen. Een toilet, ruime stoelen met extra beenruimte en natuurlijk verwarming. Vanzelfsprekend kan je zonder bijbetaling gratis je ski's of snowboard meebrengen.

De busreis naar Kaltenbach begrint op vrijdag eind van de middag . De bus brengt je gedurende de nacht naar Kaltenbach, zodat je daar lekker uitgerust aankomt. Je arriveert in de loop van zaterdagmorgen, zodat je op zaterdag je ski's of snowboard al onder kunt binden.

De bus naar Kaltenbach vertrekt in Nederland vanuit de volgende plaatsen (in volgorde van vertrek): Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maarheeze, Urmond en Heerlen.

Bezoek de website van Interbus nu voor meer informatie en prijzen.

De bus Kaltenbach vanuit Belgie

Natuurlijk kun je uit vanuit Belgie met de bus naar Kaltenbach. De luxe touringcar vertrekt op vrijdagmiddag / vrijdag avond en de aankomst is zaterdagmorgen. Dat betekent dat je bus 's nachts rijdt en je terwijl je slaapt naar je wintersport bestemming brengt. De bussen vertekken in Belgie vanaf de volgende plaatsen: Gent, Aalst, Brussel, Leuven, Lummen, Genk, Antwerpen, Zoersel en Turnhout. (opstapplaatsen genoemd in volgorde van vertrek tijd).

Voordelen van de bus naar Kaltenbach

De voordelen van per touringcar reizen zijn evident. Het is veiliger. Je vakantie begint eerder, namelijk zodra je in de stoel van de bus zit. Je komt uitgerust aan op de vakantie bestemming. Het is voordeling, van bustickets Kaltenbach zijn erg gunstig geprijsd. Je betaalt geen reserveringskosten en je mag bovendien vaak gratis je materiaal meenemen.