Het vrijstaande chalet Hamberg Hutte is zonnig gelegen boven Stumm, in de wijk Gattererberg. De skilift waarmee je in het aaneenge Het vrijstaande chalet Hamberg Hutte is zonnig gelegen boven Stumm, in de wijk Gattererberg. De skilift waarmee je in het aaneenge

Chalet Hamberg Hutte

Of bekijk het volledige overzicht: Chalet Kaltenbach

Het vrijstaande chalet Hamberg Hutte is zonnig gelegen boven Stumm, in de wijk Gattererberg. De skilift waarmee je in het aaneengesloten skigebied Hochfugen-Hochzillertal komt, is gelegen op ca. 5 km afstand. Hier vind je tevens de skischool, skiverhuur en een apres-skibar. Het centrum van Stumm ligt op 4 km afstand en het centrum van Kaltenbach vind je op 5 km afstand. Vlakbij de skilift bevindt zich een supermarkt. Op 1 km van het chalet vind je een restaurant. Langlaufers hebben op ca. 4 km afstand een loipe en voor schaatsers is er op 6 km afstand een ijsbaan. Chalet Hamberg Hutte is knus ingericht. Doordat het chalet zich op een helling bevindt heb je een mooi uitzicht op de bergen en het dal. Sneeuwkettingen worden aanbevolen. De sauna (tegen betaling) bevindt zich op 300 meter afstand. Bij het chalet is een parkeerplaats.

  • € 385
  • 3-sterren Chalet
  • personen
Chalet Hamberg Hutte, Chalet voor  personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.