Het vrijstaande chalet Rote Alm is zonnig gelegen boven Stumm, in de wijk Gattererberg. Door de wat hogere ligging van het chalet Het vrijstaande chalet Rote Alm is zonnig gelegen boven Stumm, in de wijk Gattererberg. Door de wat hogere ligging van het chalet

Chalet Rote Alm

Of bekijk het volledige overzicht: Chalet Kaltenbach

Het vrijstaande chalet Rote Alm is zonnig gelegen boven Stumm, in de wijk Gattererberg. Door de wat hogere ligging van het chalet heb je een prachtig uitzicht over de omliggende besneeuwde bergen. Het houten chalet is in typisch Tirolerstijl ingericht en ademt een knusse en gemoedelijke sfeer uit. Het chalet beschikt over een houtkachel, waar je na een dag actief in de buitenlucht fijn kunt opwarmen bij het vuur. De skilift waarmee je in het aaneengesloten skigebied Hochfugen-Hochzillertal komt, is gelegen op ca. 5,5 km afstand. Door de hoge en gunstige ligging kun je hier vaak tot einde winterseizoen nog skien of snowboarden. Hier vind je tevens de skischool, skiverhuur en een apres-skibar. Het centrum van Stumm ligt op ca. 4 km van het chalet en het dichtstbijzijnde restaurant op ca. 1,3 km. Ben je niet zo'n skier of wil je eens een dag wat anders? Dan is er op ca. 4,3 km een langlaufloipe. Ook zijn er verschillende wandelroutes op ca. 10 km van het chalet. In het chalet is een bergruimte aanwezig. De weg vanuit het dal, naar het huis toe kan op enkele plekken smal zijn. Sneeuwkettingen worden aanbevolen. Bij het chalet zijn parkeerplaatsen aanwezig. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan met een maximum van twee.

  • € 384
  • 3-sterren Chalet
  • personen
Chalet Rote Alm, Chalet voor  personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.