Hotel Hochfugen

Het aantal hotels in Hochfugen is beperkt. Als je dus op zoek bent naar een hotel in Hochfugen is het aan te raden om op tijd te boeken.
De meeste hotels liggen niet direct aan de piste van Hochfugen, maar met de gratis skibus of lopend ben je zo bij de pistes.

Hotel Hochfugen regelen via een reisorganisatie

Er zijn een aantal organisaties die hotels in Hochfugen aanbieden. Bijvoorbeeld Vrij Uit reizen en Jiba bieden hotels in Hochfugen aan.
In de onderstaande advertentie staan een aantal aanbieders van hotels in Hochfugen.Beschikbaar hotel in Hochfugen vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Hochfugen.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een hotel in Hochfugen boeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Hochfugen invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels in deze periode in Hochfugen.


Hotel Hochfugen, zelf regelen?

Het is ook heel goed mogelijk zelf je hotel in Hochfugen te boeken. Je kunt bij het tourismusbureau van Hochfugen een lijst met alle beschikbare hotels in Hochfugen aanvragen.

Hieronder staan een aantal namen en telefoonnummers van hotels in Wagrain.
 • Hotel Hochfugen
 • Hotel Hochfugen
 • Hotel Hochfugen
 • Wanderhotel Hochfugen


 • Accomodatie in Hochfugen zoeken  Hieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Hochfugen te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

  Accomodatie Hochfugen zoeken

  Ook interessant

  Behalve Hochfugen zijn er natuurlijk nog veel meer interessante bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder staan drie speciale tips die we graag onder uw aandacht willen brengen.

  Beste hotels in Brixen im Thale Appartementen in Fiss Zell am Ziller skigebied

  Hotels Mariapfarr

  Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

  VVV Hochfugen

  Rotkreuzgasse 100
  Hochfugen, Oostenrijk
  Tel: +43 6477 8988
  info@hochfugen-kaltenbach.nl