Hotel Hochfugen. Bekijk alle hotelaanbiedingen in Hochfugen. Alle hotels in Hochfugen in een overzichtelijke lijst. Hotel Hochfugen. Bekijk alle hotelaanbiedingen in Hochfugen. Alle hotels in Hochfugen in een overzichtelijke lijst.
Booking.com

Hotel Hochfugen

Het is gelukkig vrij eenvoudig om een hotel in Hochfugen te boeken. Hieronder staat het reisaanbod van alle Nederlandse touroperators in Hochfugen. Zo kun je rustig het aanbod bekijken en een mooi hotel kiezen. Let goed op de verschillen tussen de aanbieders. Sommige wintersportvakanties worden namelijk verkocht met ontbijt, of juist zonder en andere met skipas, of juist all-inclusive. Shoppen loont zeker de moeite.
 • Hotel Hochfugen - Hotel Restaurant Giessenbach

  Hotel Restaurant Giessenbach


  4-sterren.
  Het gerenoveerde 4-sterren Hotel Restaurant Giessenbach ligt aan de rand van Fugen, op ca. 1,5 km afstand en na ongeveer 2,4 km bereikt u de Spieljochbahn. Het centrum van Uderns bereikt u na ongeveer 800 m. Het ca. 4 km verderop gelegen skigebied Hochzillertal bereikt u gemakkelijk met de skibus die direct bij de accommodatie stopt. Het station Kapfing ligt ongeveer 200 m bij de accommodatie vandaan.

  Tot de faciliteiten van het comfortabele hotel horen een receptie, ... lees verder

  Meer informatie vanaf 789,00 EURO


 • FAQ hotel Hochfugen

  Hieronder staan de meest gestelde vragen over hotels in Hochfugen.

  Kan je ook een hotel in Hochfugen inclusief skipas boeken?

  Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een hotel in Hochfugen inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van hotels in Hochfugen inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle hotels in Hochfugen inclusief skipas.