Skischool Fugen alles over skiles in Fugen op een pagina. Bekijk de prijzen, lestijden, informatie over skiles voor kinderen, prive skiles en snowboardles en speciale online aanbiedingen Skischool Fugen alles over skiles in Fugen op een pagina. Bekijk de prijzen, lestijden, informatie over skiles voor kinderen, prive skiles en snowboardles en speciale online aanbiedingen

Skischool Fugen

Ben je op zoek naar een skischool in Fugen? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Fugen een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Fugen vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Fugen. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Fugen zelf boekt.

Skischool Fugen - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Fugen. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!
  • skischool Fugen - Schischule Total

    Schischule Total

    skischool in Fugen
    ... lees verder

    Meer informatie


Skischool Fugen - dit ziin de lestijden

Voor de skilessen voor kinderen geldt doorgaans dat de ze beginnen om 10:00 uur (09:45 uur verzamelen). De skilessen eindigen om 15:00 uur. Vraag dit nog wel even bij de skischool na, want door omstandigheden en vakantiedrukte kunnen de tijden worden gewijzigd.

Skischool Fugen - dit is het weekprogramma

Skischool Fugen biedt een heel leuk weekprogramma voor kinderen. Dit weekprogramma ziet er ongeveer als volgt uit. Op zondag en/of maandag delen de skileraren de groepen in. En op donderdag of vrijdag worden de traditionele kinderskiwedstrijd in^Fugen gehouden.

Skischool Fugen -pijzen

Hieronder staat een groffen inschatting van de prijzen van skilessen in Fugen.

Skiles Fugen
Snowboardles Fugen

Hieronder staat een groffen inschatting van de prijzen van snowboard lessen in Fugen.

Prive skiles Fugen


Hieronder staat een groffen inschatting van de prijzen van prive skilessen in Fugen. Snowboardles Fugen Hieronder staat een groffen inschatting van de prijzen van snowboard lessen in Fugen. Aan deze prijzen van skilessen Fugen kunnen geen rechten worden ontleent. Vraag altijd bij de skischool Fugen na of de hier genoemde prijzen en lestijden nog actueel zijn

Tips van de skischool Fugen% Hieronder een paar handige tips van de skileraren van skischool Fugen.

Ga niet na de les nog verder skien met je kinderen.
Belangrijke tip voor ouders met kinderen. Wees verstandig en ga niet na de skiles zelf nog met je kinderen skien of boarden. Na een hele dag bij de skischool in Fugen zijn je kinderen moe. En hoewel iedereen wil zien hoeveel progressie hebben gemaakt (en kinderen dit graag willen laten zien) is het onverstandig om na de skiles nog te skien.

Wil je kind toch graag laten zien wat hij / zij heeft geleerd, neem dan een korte (relatief makkelijke afdaling). Of overleg even met de skileraar, die weten vaak precies wat een kind wel en niet aankan.

Kleed je warm aan
Volwassenen en kinderen wordt aangeraden om zich warm aan te kleden. Zorg voor een warme ski jas en skibroek, die je warm en droog houden. Tijdens de skilessen zal je vaak stilstaan en dan kan je snel afkoelen.

Kijk op de website en bekijk online reviews Als je twijfelt tussen twee skischolen, neem dan een kijkje op hun websites en vergelijk eventueel de online reviews. Hier staan vaak foto's en video's en die geven een goede indruk geven van de skischool Fugen. Heb je daarna nog vragen? Stuur ze dan een email. Dan weet je ook hoe ze antwoorden.