Alle informatie over het boeken van een treinreis naar Fugen. Alle mogelijkheden op een rij. Alle informatie over het boeken van een treinreis naar Fugen. Alle mogelijkheden op een rij.

Trein naar Fugen

Je kunt al met de trein naar Fugen vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Trein Fugen - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Fugen is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist uiterst rustig en comfortabel naar Fugen. Het dichtstbijzijnde station bij Fugen is Jenbach. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Fugen. Om deze manier is Fugen uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Fugen - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Fugen te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Fugen kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 60 Euro per persoon.

Trein Fugen - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar st Anton am Arlberg wilt weten, Kijk dan even op deze website. Wanneer je daar de datum van reis invult en het vertrekstation en eindbestemming, krijg je direct een handig overzicht met alle reisopties te zien. Je kan dan kiezen welke optie het beste bij jou past. En natuurlijk direct boeken! Super handigNachtrein naar Fugen

Je kunt ook met de nachttrein naar Fugen. Elke dag vertrekt er vanuit Amsterdam een nachttrein naar Oostenrijk.Je kunt ook nog opstappen in Utrecht en Arnhem. Terwijl jij slaapt rijdt de nachttrein naar Fugen dan verder naar Munchen om uiteindelijk in Innsbruck te arriveren, Vanaf het treinstation Jenbach reis je dan door naar Fugen. Waar je dezelfde dag nog kan gaan wintersporten, Als je met de nachttrein naar Fugen reist en je rit goed plant, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil!

De nachttrein naar Fugen is vanaf 30 euro (enkele reis) online te reserveren via deze website

meer informatie en prijzen


Kosten van een treinticket naar Fugen

Voor de trein naar Fugen gelden geen vast tarieven. Zowel de Nederlandse, als de Duitse en Oostenrijkse Spoorwegen werken met flexibele tarieven. Doorgaans geldt hoe eerder je boekt minder een treinkaartje naar Fugen kost.

Je kunt vanaf 180 dagen voor vertrek al online een ticket boeken. In deze gevallen is het zelfs mogelijk om voor minder dan 30 euro een enkele reis met de trein naar Fugen te boeken.

Naarmate je langer wacht, wordt de prijs van een treinticket steeds hoger. Kort voor de vertrekdatum is de prijs soms wel 3-4 keer zo hoog.

Op tijd boeken loont dus!

Korting op de trein naar Fugen

Wil je liever niet te veel betalen voor je treinreis naar Fugen? Zorg dan dat je op tijd boekt. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om korting op de trein naar Fugen te krijgen.

Doorgaans geldt: hoe eerder je boekt hoe hoger de korting op de trein naar Fugen. Daarnaast kunnen leeftijd, kortingskaarten, speciale aanbiedingen en flexibiliteit een grote rol bij het eventueel verkrijgen van korting.

Wil je heel veel korting? Boek dan een treinticket met Sparpreis of Supersparpreis, hiermee wordt een ticket soms wel drie keer zo goedkoop.

Wist je trouwens dat in de internationale treinen kinderen tot 12 jaar gratis reizen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is ze van te voren even aanmelden, dan worden ze op je ticket bijgeschreven. In de nachttrein geldt dit zelfs tot 14 jaar. Enige voorwaarde is dat je wel de reserveringskosten voor het kind betaald.

Trein Fugen - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Fugen.
 • Trein naar Fugen met accomodatie Fugen - Hotel Elisabeth

  Hotel Elisabeth


  Luxe hotel met vele faciliteiten, direct aan de (kinder)piste.

  Meer informatie vanaf 733 EURO
 • Trein naar Fugen met accomodatie Fugen - Zirbenheim

  Zirbenheim


  Gloednieuwe appartementen vrijwel direct aan de piste.

  Meer informatie vanaf 791 EURO


FAQ trein Fugen

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Fugen.

Hoeveel kost de trein naar Fugen?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Fugen is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Gaat er ook een nachttrein naar Fugen?

Ja. Er rijdt dagelijks een nachttrein naar Fugen vanuit Nederland. Sinds kort kan je hiervoor online een plaats reserveren een een ticket kopen.

Kijk hier voor meer informatie, prijzen en vertrektijden.

Hoe lang doet de trein naar Fugen er over?

De reistijd met de trein naar Fugen is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.