Alle informatie over het boeken van een treinreis naar Fugen. Alle mogelijkheden op een rij. Alle informatie over het boeken van een treinreis naar Fugen. Alle mogelijkheden op een rij.
trein Fugen

DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

Trein Fugen - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Fugen is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Fugen. Het dichtstbijzijnde station bij Fugen is Jenbach. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Fugen. Om deze manier is Fugen uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Fugen - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Fugen te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Fugen kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Fugen - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Fugen wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Fugen - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Fugen. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Fugen. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Fugen niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen


Treinreis Hochfuegen, Met de trein naar HochfugenTrein Fugen - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Fugen.
 • Trein naar Fugen met accomodatie Fugen - Hotel Elisabeth

  Hotel Elisabeth


  Luxe hotel met vele faciliteiten, direct aan de (kinder)piste. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 733 EURO
 • Trein naar Fugen met accomodatie Fugen - Zirbenheim

  Zirbenheim


  Gloednieuwe appartementen vrijwel direct aan de piste. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 791 EURO