Skischool Kaltenbach alle informatie over skiles in Kaltenbach op een pagina. Prijzen, lestijden en speciale online aanbiedingen Skischool Kaltenbach alle informatie over skiles in Kaltenbach op een pagina. Prijzen, lestijden en speciale online aanbiedingen

Skischool Kaltenbach zoeken

Door online te boeken kan je wel tot 60% besparen op de kosten van skiles.

DIREKT SKILES in Kaltenbach RESERVERENVERGELIJK DIREKT DE PRIJZEN VAN SKILES

Skischool Kaltenbach

Ben je op zoek naar een skischool in Kaltenbach? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Kaltenbach een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Kaltenbach vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Kaltenbach. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Kaltenbach zelf boekt.

Skischool Kaltenbach - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Kaltenbach. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Lestijden van de skischool in Kaltenbach

Voor skilessen voor kinderen en volwassenen ben je op de juiste plek bij skischool Kaltenbach. De tijden van de skilessen zijn doorgaans van 10:00 uur tot 12:00 uur van 13:00 uur tot 15:00 uur. Als je kinderen in Kaltenbach op skiles gaan, kunnen tegen meerprijs met de skijuf of -meeste meelunchen.

De lestijden van orive skilessen bepaal je natuurlijk gewoon in overleg met de skischool.

De hier genoemde tijden van de skilessen van skischool Kaltenbach zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

De slaomwedstrijd is natuurlijk het hoogtepunt.

De slalomwedstrijd aan het einde van de skiweek is voor de meeste kids het hoogtepunt van de skivakantie. Niet alleen kunnen ze aan hun ouders laten zien hoe goed ze hebben leren skien. Ze kunnen ook nog een medaille of zelfs een bokaal winnen. SuperSpannend!

Kosten skischool Kaltenbach

Hieronder staat een indicatie van de prijzen

Prijzen skiles Kaltenbach
  • 1 hele dag ski les: 69.- euro
  • 2 hele dagen ski les 129.-euro
  • 3 hele dagen ski les 159.-euro
  • 4 hele dagen ski les 169.-euro
  • 5 hele dagen ski les 179.-euro


Prijzen prive skiles

Hieronder staat een indicatie van de prijzen:
  • 2 uur prive ski les (ochtend of namiddag): ca. 155,- euro
  • 4 uur prive ski les (hele dag): ca. 255,- euro
Prijzen snowboardles skischool Kaltenbach De kosten van snowboardlessen bij de skischool in plaats zijn ongeveer:
  • 1 hele dag snowboard les 65.- euro
  • 2 hele dagen snowboard les (2 uur les per dag) 120.-euro
  • 3 hele dagen snowboard les (2 uur les per dag) 140.-euro
Dit zijn richtprijzen en slechts ter indicatie. Bekijk hier de meest actuele prijzen en pakketten.

Tips van de skischool Kaltenbach

Hieronder een paar handige tips van de skileraren van skischool Kaltenbach.

Ga niet na de les nog verder skien met je kinderen.
Belangrijke tip voor ouders met kinderen. Wees verstandig en ga niet na de skiles zelf nog met je kinderen skien of boarden. Na een hele dag bij de skischool in Kaltenbach zijn je kinderen moe. En hoewel iedereen wil zien hoeveel progressie hebben gemaakt (en kinderen dit graag willen laten zien) is het onverstandig om na de skiles nog te skien.

Wil je kind toch graag laten zien wat hij / zij heeft geleerd, neem dan een korte (relatief makkelijke afdaling). Of overleg even met de skileraar, die weten vaak precies wat een kind wel en niet aankan.

Kleed je warm aan
Volwassenen en kinderen wordt aangeraden om zich warm aan te kleden. Zorg voor een warme ski jas en skibroek, die je warm en droog houden. Tijdens de skilessen zal je vaak stilstaan en dan kan je snel afkoelen.

Kijk op de website en bekijk online reviews Als je twijfelt tussen twee skischolen, neem dan een kijkje op hun websites en vergelijk eventueel de online reviews. Hier staan vaak foto's en video's en die geven een goede indruk geven van de skischool Kaltenbach. Heb je daarna nog vragen? Stuur ze dan een email. Dan weet je ook hoe ze antwoorden.