Trein naar Kaltenbach. Wij hebben alle informatie over treinreizen naar Kaltenbach op een rij gezet. Prijzen, vertrekdata en -tijden en veel meer. Trein naar Kaltenbach. Wij hebben alle informatie over treinreizen naar Kaltenbach op een rij gezet. Prijzen, vertrekdata en -tijden en veel meer.
trein Kaltenbach

DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

De trein naar Kaltenbach

De trein is een uiterst comfortabele en vooral ontspannen manier om af te reizen naar Kaltenbach. Kaltenbach beschikt weliswaar zelf niet over station, maar het het dichtstbijzijnde station bij is Zell am Ziller. Daarvandaan is er een uitstekende busverbinding naar Kaltenbach.

Hieronder staan een aantal aanbieders van treinreizen naar plaats. Bij de meesten kun je online informatie vinden en eventueel direct een treinkaartje online reserveren.

NS Internationaal - Trein naar Kaltenbach (station Zell am Ziller)

Vanzelfsprekend verkoopt Nederlandse Spoorwegen treinkaarjes naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale spoorwegen stoelen aan richting de Alpen. Je gaat dan met de ICE, de supersnelle trein van de Duitse Bahn.

Deze treinen rijden zowel overdag als 's nachts. Via de website van NSInternational.nl kan je heel eenvoudig online treintickets naar Kaltenbach kopen.
trein Kaltenbach


Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een enkele reis is al beschikbaar vanaf 100 Euro per persoon.