Appartement Birgit ligt op een rustige locatie in Stumm, een buitenwijk van Kaltenbach. Het appartement is zo'n 4 kilometer van he Appartement Birgit ligt op een rustige locatie in Stumm, een buitenwijk van Kaltenbach. Het appartement is zo'n 4 kilometer van he

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Kaltenbach
Appartement Kaltenbach

Rustig gelegen appartement Kaltenbach inclusief skipas

Appartement Birgit ligt op een rustige locatie in Stumm, een buitenwijk van Kaltenbach. Het appartement is zo'n 4 kilometer van het charmante centrum van Kaltenbach verwijderd. Je verblijft hier met veel rust en privacy. Je boekt deze accommodatie inclusief skipas!

Appartement Birgit heeft 2 slaapkamers, beide ingericht op 2 personen. De woonkamer is huiselijk ingericht met hout en veel licht. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en het uitzicht is onovertroffen.

Het appartementhuis is voorzien van een ski en snowboardberging met schoenverwarming. Parkeren kan hier kosteloos voor deur. De prijs van de skipas is bij de reissom inbegrepen.

  • € 396
  • 3-sterren Appartement
  • 4 personen
Birgit, Appartement voor 4 personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.